Camping Sandaya Douce Quiétude

Camping Sandaya Douce Quiétude is een prachtige camping, bovenop een heuvel bij de badplaats Saint-Raphaël in het departement Var.Camping Sandaya Douce Quiétude De camping ligt in het hart van de Côte d’Azur en is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in dit gebied!

Over Camping Sandaya Douce Quiétude

Camping Sandaya Douce Quiétude is een grote camping met 436 plaatsen. Er zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages huren. Er is voor ieder wat wils! De verschillende staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door halfhoge heggen, oleanders en pijnbomen. Door de begroeiing zijn er altijd voldoende schaduwplekken zodat het zelfs tijdens de warme, zonnige zomerdagen prima uit te houden is op de camping. Op deze camping is altijd wel wat te beleven. Zo is er een mooi zwembadcomplex waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen in het water. Ook is er een speeltuin, waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Hiernaast is er een midgetgolfbaan, een tennisbaan en een sportterrein. Bij de receptie kunnen fietsen gehuurd worden waarmee u de omgeving van deze leuke camping kunt verkennen. Tot slot ligt het strand op slechts vijf kilometer afstand van de camping!

In de omgeving van Camping Sandaya Douce Quiétude

In de omgeving van deze  is veel te zien en te beleven. Zo kunnen dagjes op het strand prima gecombineerd worden met uitstapjes naar de vele leuke bezienswaardigheden in de omgeving, zoals bijvoorbeeld de wereldberoemde Gorges du Verdon, de Citadel van Saint-Tropez of Chartreuse de la Verne. De Côte d’Azur staat bekend om de vele prachtige plaatsjes, zoals bijvoorbeeld Bormes-les-Mimosas. Dit plaatsje staat bekend om de prachtige bloemrijke straatjes. Ook uitstapjes naar Saint-Tropez en de geliefde badplaats Fréjus zijn absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op Camping Sandaya Douce Quiétude

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Var!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Var ook interessant: