Camping Sandaya Riviera d’Azur

Camping Sandaya Riviera d’Azur is een mooie familiecamping bij de badplaats Saint-Aygulf in het departement Var.Camping Sandaya Riviera d’Azur Deze levendige camping ligt aan de oever van de rivier Argens en op slechts vier kilometer van het strand. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in dit gedeelte van de Provence!

Over camping Sandaya Riviera d’Azur

Camping Sandaya Riviera d’Azur is een grote camping met 422 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages en chalets huren. De staanplaatsen liggen aan straatjes en zijn van elkaar gescheiden door oleanders en halfhoge laurierhagen. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy. Op de camping is een prachtig zwemparadijs waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Zo zijn er maar liefst vijf zwembaden en verschillende glijbanen. Ook is er een apart pierenbadje voor de allerkleinsten. Rondom de zwembaden kunt u heerlijk relaxen op een van de vele ligbedden. Verder is er een leuke speeltuin waar uw kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen en is er een animatieteam. Ook is er een midgetgolfbaan, een sportterrein en kunt u bij de receptie fietsen huren waarmee u de omgeving van deze leuke camping kunt verkennen.
Camping Sandaya Riviera d’Azur

In de omgeving van camping Sandaya Riviera d’Azur

In de omgeving van deze mooie camping in het departement Var is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de mooie abdij van Le Thoronet bezoeken. Voor de wandelaars en natuurliefhebbers onder ons zijn uitstapjes naar het Massif des Maures of het Massif de l’Esterel absoluut de moeite waard. Ook een bezoekje aan de wereldberoemde badplaats Saint-Tropez kan niet ontbreken wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze mooie camping.

Boek uw verblijf op camping Sandaya Riviera d’Azur

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Var!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Var ook interessant: