Camping Sites et Paysages Les Pinèdes

Deze camping is een mooie camping bij het plaatsje La Colle-sur-Loup, in het departement Alpes-Maritimes.Camping Sites et Paysages Les Pinèdes Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie in het zuiden van Frankrijk met het hele gezin!

Over camping Sites et Paysages Les Pinèdes

Deze camping is een middelgrote camping met 147 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages, stacaravans en chalets huren. De staanplaatsen op deze camping liggen op terrassen en zijn van elkaar gescheiden door bomen en struiken. Dankzij de begroeiing is er vrijwel altijd sprake van voldoende schaduwplekken. Vanaf de hoogst gelegen staanplaatsen kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de omgeving! Op de camping is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Uiteraard is er een apart peuterbad voor de allerkleinsten. Verder is er een speeltuin, een sportveld en is er altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Deze camping is dan ook een fijne vakantiebestemming voor het hele gezin!

In de omgeving van camping Sites et Paysages Les Pinèdes

In de omgeving van deze leuke camping is enorm veel te zien en te beleven. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping kunt u onder meer de prachtige Gorges de Daluis en de Gorges du Cians bezoeken. Ook leuk is een uitstapje naar de mooie grot van Saint-Cézaire en Grotte de Baume Obscure. Bezoekjes aan deze grotten zijn leuk voor jong en oud. Tot slot is ook een bezoekje aan het indrukwekkende Fort Carré of het mooie Château de la Napoule de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping Sites et Paysages Les Pinèdes

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Alpes-Maritimes!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Alpes-Maritimes ook interessant: