Camping Sunelia La Presqu’île

Camping Sunelia La Presqu’île is een leuke camping bij de plaats Prunières in het departement Hautes-Alpes in de Provence.Camping Sunelia La Presqu'île De camping ligt op een landtong aan de noordzijde van het Lac de Serre-Ponçon. Deze schitterende locatie vormt een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie in dit gedeelte van de regio Provence!

Over camping Sunelia La Presqu’île

Camping Sunelia La Presqu’île is een middelgrote camping met 228 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets huren, of plekken met privé-sanitair. De verschillende staanplaatsen liggen op terrassen en hebben genoeg schaduwplekken. Dankzij de begroeiing is er ook altijd sprake van voldoende privacy. Op het terrein van deze leuke camping is een mooi zwembad te vinden. Hier kunnen jong en oud zich uren vermaken tijdens de warme zomerdagen. Rondom het zwembad ligt een terras met ligstoelen. Uiteraard kan er ook in het Lac de Serre-Ponçon gezwommen worden. Vanaf uw staanplaats loopt u zo naar een strandje met een ligweide waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Verder is er een speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Doordat deze camping ruim is opgezet is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules.
Camping Sunelia La Presqu'île

In de omgeving van camping Sunelia La Presqu’île

In de omgeving van camping Sunelia La Presqu’île is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Hautes-Alpes, onder meer verschillende indrukwekkende cols bezoeken. Zo zijn uitstapjes naar de Col d’Izoard of Col du Galibier absoluut de moeite waard. Bij het Lac de Serre-Ponçon kunt u op diverse plekken waterfietsen of kano’s huren. Voor de natuurliefhebbers onder ons is een wandeling door het indrukwekkende Parc National des Écrins meer dan de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping Sunelia La Presqu’île

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Hautes-Alpes!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Hautes-Alpes ook interessant: