Camping Terra Verdon-Ciela Village

Camping Terra Verdon-Ciela Village ligt midden in de prachtige natuur, op ongeveer twee kilometer van de leuke plaats Castellane. De wereldberoemde Gorges du Verdon liggen ook vlakbij. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Alpes-de-Haute-Provence!

Over Camping Terra Verdon-Ciela Village

Camping Terra Verdon-Ciela Village is een ruim opgezette, grote camping met 293 plaatsen. Er zijn in totaal 155 huuraccommodaties te vinden op deze camping. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten lodges en stacaravans huren. De ruime staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door heggen. Zo is er altijd voldoende privacy. Op de camping is een mooi, verwarmd zwembad te vinden. Hier kan jong en oud heerlijk afkoelen tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een voetbalveld, zijn er welnessfaciliteiten en uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules. De camping ligt aan de rand van de Gorges du Verdon en het Lac de Castillon, waar onder meer kano’s en waterfietsen gehuurd kunnen worden. Deze leuke camping is een prima vakantiebestemming voor het hele gezin!

In de omgeving van Camping Terra Verdon-Ciela Village

In de omgeving van deze leuke camping is veel te zien en te beleven. Zo behoort een uitstapje naar het charmante plaatsje Castellane tot de mogelijkheden. Hier kunt u onder meer genieten van de regionale markt, waar u aan het juiste adres bent voor allerlei regionale specialiteiten. Een bezoekje aan de Gorges du Verdon is een onvergetelijke ervaring. Tijdens uw tocht door deze spectaculaire kloof kunt u talloze prachtige foto’s maken. Moustiers-Sainte-Marie is een plaatsje dat volgens de kenners tot de allermooiste plaatsjes in heel Frankrijk behoort en is dan ook meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Tot slot kunt u op het Plateau de Valensole genieten van een prachtig uitzicht over de uitgestrekte lavendelvelden. Er is zoveel te zien en te doen in de omgeving van deze camping dat u hier gerust enkele weken door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping Terra Verdon-Ciela Village

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Alpes-de-Haute-Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Alpes-de-Haute-Provence ook interessant: