Domaine Naturiste de Bélézy

Domaine Naturiste de Bélézy is een prachtige naturistencamping aan de zuidkant van de Mont Ventoux.Domaine Naturiste de Bélézy De camping ligt bij het altijd gezellige plaatsje Bédoin, waar altijd wel wat te beleven is. Domaine Naturiste de Bélézy is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Vaucluse.

Over Domaine Naturiste de Bélézy

Domaine Naturiste de Bélézy is een grote naturistencamping met 355 plaatsen. Op het terrein van de camping zijn 120 huuraccommodaties te vinden, waaronder safaritenten en mooie lodges. De camping ligt op een bosrijk terrein. Zo zijn de verschillende staanplaatsen van elkaar gescheiden door middel van bomen en struiken en zijn er vele schaduwrijke plekken te vinden. Op de camping is een prachtig buitenzwembad te vinden, inclusief een peuterbad. Er is altijd wel iets te doen op Domaine Naturiste de Bélézy, wat dit een perfecte naturistencamping maakt voor gezinnen. Zo is er een basketbalveld, een voetbalveld, een volleybalveld en is er een speeltuin voor de kinderen. In de sauna komt u helemaal tot rust. Zin in wat meer vertier? Vanaf het terrein van de camping wandelt u zo de leuke plaats Bédoin in.

In de omgeving van Domaine Naturiste de Bélézy

In de omgeving van deze leuke camping is veel te zien en te beleven. Van een wandeling door de leuke plaats Bédoin, waar u regelmatig kunt genieten van een leuke regionale markt, tot een fietstocht naar de top van de legendarische Mont Ventoux. Natuurlijk kunt u de top van deze berg ook met de auto bereiken. Vanaf de top van de Mont Ventoux kunt u tijdens de mooie zomerdagen genieten van een verbluffend uitzicht over de omgeving. Ook een ritje door de mooie Gorges de la Nesque is de moeite waard. Aan mooie plaatsen geen gebrek. Naast Bédoin zijn ook bezoekjes aan Malaucène, Vaison-la-Romaine, Carpentras en het plaatsje Sault, met haar prachtige lavendelvelden, meer dan de moeite waard.

Boek uw verblijf op Domaine Naturiste de Bélézy

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie naturistencamping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Vaucluse!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vaucluse ook interessant: