Sandaya Camping Domaine du Verdon

Sandaya Camping Domaine du Verdon is een prachtige camping vlakbij de leuke plaats Castellane.Sandaya Camping Domaine du Verdon Deze camping is een prima uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de Provence, want er is bijzonder veel te zien en te doen in de omgeving. Ook op het terrein van de camping zelf is genoeg te beleven voor jong en oud.

Over Sandaya Camping Domaine du Verdon

Deze leuke camping in het departement Alpes-de-Haute-Provence is een grote camping, met 500 plaatsen. Op 240 van deze staanplaatsen staan stacaravans, die u hier kunt huren. De camping ligt aan de rivier Verdon en kent vele schaduwrijke plekken. De verschillende staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door bomen en heggen, waardoor u kunt genieten in het groen. Op het terrein van deze leuke camping is altijd genoeg te beleven. Zo is er een mooi zwembad met een waterglijbaan, evenals een pierenbad. Hiernaast zijn er verschillende sportvelden en tafeltennistafels, is er een midgetgolfbaan en natuurlijk kan ook een speeltuin voor de kleine kinderen niet ontbreken. Aan de oever van de rivier Verdon zijn verschillende leuke picknickplaatsen te vinden. Tijdens de warme zomerdagen kunt u genieten op een van de kiezelstrandjes. Ook kunt u er voor kiezen om fietsen te huren, waarmee u de omgeving van de camping kunt verkennen!
Sandaya Camping Domaine du Verdon

In de omgeving van Sandaya Camping Domaine du Verdon

In de omgeving van deze leuke camping is veel te zien en te beleven. Zo ligt de camping vlakbij de indrukwekkende Gorges du Verdon. Wanneer u een kano of een waterfiets huurt kunt u deze kloof vanaf het wateroppervlak verkennen. Een onvergetelijke ervaring! Ook leuk is een bezoekje aan de leuke plaats Castellane. In dit gezellige plaatsje kunt u gerust een middag doorbrengen. Dankzij de combinatie van de vele leuke terrasjes en winkels is hier altijd wel wat te beleven. Een bezoek aan het prachtige plateau de Valensole, met haar uitgestrekte lavendelvelden, staat garant voor mooie foto’s. Op ongeveer een uurtje rijden van de camping ligt het mooie plaatsje Entrevaux, met zijn indrukwekkende citadel, hoog bovenop een rots. Ook een bezoekje aan de grotere plaats Draguignan is de moeite waard. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping in het departement Alpes-de-Haute-Provence hoeft u zich niet te vervelen!

Boek uw verblijf op Sandaya Camping Domaine du Verdon

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in de Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Alpes-de-Haute-Provence ook interessant: