Yelloh! Village la Bastiane

Yelloh! Village la Bastiane ligt in een mooi groot dennenbos, vlakbij de leuke plaats Roquebrune-sur-Argens, op slechts tien kilometer van de fijne stranden bij de plaats Fréjus.Yelloh! Village la Bastiane Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie in Provence met het hele gezin.

Over Yelloh! Village la Bastiane

Yelloh! Village la Bastiane is een middelgrote camping met 180 verschillende staanplaatsen. Op de camping zijn, naast de reguliere staanplaatsen, ook verschillende accommodaties te huur, waaronder cottages en stacaravans. De meeste staanplaatsen op het campingterrein zijn vlak en liggen langs verharde paden. Er zijn veel schaduwrijke plaatsen, zodat het zelfs tijdens de warme en zonnige zomerdagen goed uit te houden is op de camping. De vele pijnbomen en overige begroeiing zorgen voor genoeg schaduw en privacy. Op deze mooie camping is genoeg te beleven. Zo is er een mooi buitenzwembad, inclusief een ondiep bad voor de allerkleinsten. Verder zijn er verschillende sportvelden, waar uw kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Uiteraard kan ook een speeltuin voor de allerkleinsten niet ontbreken.
Yelloh! Village la Bastiane

In de omgeving van Yelloh! Village la Bastiane

In de omgeving van deze camping is veel te zien en te beleven. Zo behoort een bezoekje aan leuke kustplaatsen als Fréjus en Saint-Raphaël tot de mogelijkheden. Ook een bezoek aan de mooie plaats Draguignan is een optie en verder in het binnenland zijn vele prachtige dorpjes om te ontdekken. Zo zijn bezoekjes aan schilderachtige, typisch Provençaalse plaatsjes als Bargemon, Seillans en Tourrettes absoluut de moeite waard. Ook wanneer u van wandelen houdt kunt u uw hart ophalen, want in het Massif des Maures zijn vele leuke wandelroutes uitgezet. Tot slot kan een bezoekje aan het wereldberoemde Saint-Tropez, met haar mooie citadel, niet ontbreken wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze mooie en veelzijdige camping hoeft u zicht geen moment te vervelen!

Boek uw verblijf op Yelloh! Village la Bastiane

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Var ook interessant: