Camping Château La Grange Fort

Camping Château La Grange Fort is een leuke camping op het landgoed van een mooi kasteel. De camping ligt bij de plaats Issoire, ongeveer 35 kilometer ten zuiden van de grotere stad Clermont-Ferrand, in het departement Puy-de-Dôme in de regio Auvergne.

Over Camping Château La Grange Fort

Camping Château La Grange Fort is een middelgrote camping met 182 staanplaatsen. Op 55 van deze plaatsen staan huuraccommodaties. Zo kunt u op deze camping verschillende soorten stacaravans huren. Op elk van de staanplaatsen kunt u genieten van voldoende rust en privacy, want de staanplaatsen worden van elkaar gescheiden met mooie groene bomen en hagen. Vanaf de camping wandelt u zo heuvelafwaarts naar de rivier Allier, waar u onder meer kunt raften. In de omgeving van de camping zijn vele leuke wandelroutes en fietsroutes te vinden. Ook op Camping Château La Grange Fort zelf is genoeg te beleven. Zo is er een mooi zwembad, inclusief waterglijbaan en kleuterbad. Ook zijn er verschillende sportmogelijkheden. Zo is er onder meer een volleybalveld en een tennisbaan. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping hoeft u zich niet te vervelen.

In de omgeving van Camping Château La Grange Fort

In de omgeving van de camping is veel te zien en te beleven. Het departement Puy-de-Dôme staat bekend om haar indrukwekkende natuur. Zo kunnen natuurliefhebbers en wandelaars hier hun hart ophalen. Uitstapjes naar prachtige, uitgedoofde vulkanen als Puy de Dôme en Puy de Sancy zijn onvergetelijke ervaringen. Ook zijn er mooie kastelen te vinden in de omgeving van de camping, zoals het kasteel van Murol. Een bezoekje aan dit kasteel is leuk voor jong en oud. Wanneer u op zoek bent naar een uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Puy-de-Dôme, is deze camping een ideale vakantiebestemming.

Boek uw verblijf op Camping Château La Grange Fort

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Puy-de-Dôme!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Puy-de-Dôme ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk