Camping de Vaubarlet

Camping de Vaubarlet ligt in een bocht van het riviertje Dunière, op een dichtbeboste helling. De camping ligt midden in een vallei omgeven door groene landschappen in het departement Haute-Loire. Bent u op zoek naar een mooie vakantiebestemming midden in de natuur? Dan is deze camping absoluut aan te bevelen!

Over Camping de Vaubarlet

Camping de Vaubarlet is een middelgrote camping met in totaal 131 staanplaatsen. Er zijn 37 accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten stacaravans en tenten. Dankzij de dichte begroeiing heeft u altijd genoeg privacy op een van de ruime staanplaatsen van deze camping. Op het terrein van deze camping is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is er een mooi zwembad met apart kinderbadje, een speeltuin en een springkussen. Ook is er zowel een volleybalveld als een voetbalveld en is er genoeg ruimte voor een typisch Frans spelletje jeu-de-boules. In het riviertje waar de camping aan grenst kan gezwommen en gevist worden. Vlakbij deze mooie camping, die midden in de natuur gelegen is, zijn er vele wandelroutes te vinden. Camping de Vaubarlet is met andere woorden een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers!
Camping de Vaubarlet

In de omgeving van Camping de Vaubarlet

In de omgeving van deze mooie camping is genoeg te zien en te beleven. Naast de vele wandelroutes is het ook mogelijk om te mountainbiken, te kanoën en paard of pony te rijden. Aan mooie bezienswaardigheden en plaatsen is er ook geen gebrek. Zo behoren uitstapjes naar het kasteel van Polignac, de abdij van La Chaise-Dieu en de kapel van Saint-Michel d’Aiguilhe tot de mogelijkheden. Ook plaatsjes als Auzon, Lavaudieu, Pradelles en natuurlijk Le Puy-en-Velay zijn meer dan de moeite waard. Deze mooie camping is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie!

Boek uw verblijf op Camping de Vaubarlet

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Haute-Loire!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Haute-Loire ook interessant: