Camping Domaine La Chabanne

Camping Domaine La Chabanne is een charmante, kleine camping bij het plaatsje Châtel-Montagne in het departement Allier.Camping Domaine La Chabanne Deze camping ligt in een zeer rustige, bosrijke omgeving en is dan ook een ideale vakantiebestemming voor een fijne vakantie in de regio Auvergne!

Over camping Domaine La Chabanne

Camping Domaine La Chabanne is een kleine camping met 28 plaatsen. Een ideale vakantiebestemming om even helemaal tot rust te komen! Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten safaritenten huren. De verschillende staanplaatsen zijn afgebakend door natuurlijke, lage begroeiing. Zo is er vrijwel altijd sprake van voldoende privacy. Bovendien zijn de verschillende plekken zeer ruim ingedeeld. Doordat Camping Domaine La Chabanne op een bosrijk terrein gelegen is, zijn er ook genoeg schaduwplekken. Op het terrein van de camping is een mooi rechthoekig zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin, waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Bent u op zoek naar een rustige vakantiebestemming in de regio Auvergne? Dan is camping Domaine La Chabanne een uitstekende keuze!

In de omgeving van camping Domaine La Chabanne

In de omgeving van Camping Domaine La Chabanne is veel te zien en te beleven. Zo zijn er in het departement Allier verschillende mooie kastelen te vinden. Uitstapjes naar kastelen als het kasteel van Billy, het kasteel van Bourbon-l’Archambault, het kasteel van Thoury en Château de la Palice zijn leuk voor het hele gezin. Voor een uitgebreid bezoek aan elk van deze kastelen kunt u gerust een dag de tijd nemen. Ook zijn uitstapjes naar mooie plaatsen als Charroux, Montluçon, Moulins en Vichy absoluut de moeite waard. In de omgeving van deze leuke camping is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen!

Boek uw verblijf op camping Domaine La Chabanne

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Allier!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Allier ook interessant: