Camping Huttopia Lac de la Siauve

Camping Huttopia Lac de la Siauve is een leuke familiecamping bij de plaats Lanobre in het departement Cantal in de regio Auvergne.Huttopia Lac de la Siauve De camping ligt op een groen, geaccidenteerd terrein en is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in dit gebied.

Over camping Huttopia Lac de la Siauve

Camping Huttopia Lac de la Siauve is een middelgrote camping met 220 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten tenten en stacaravans huren. De staanplaatsen op camping Huttopia Lac de la Siauve bevinden zich op terrassen en worden gescheiden door heggen en struiken. Er is altijd sprake van voldoende privacy. Doordat de camping op een bosrijk terrein gelegen is, is er ook altijd sprake van genoeg schaduwplekken. Op het terrein van camping Huttopia Lac de la Siauve is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Uiteraard is er ook een apart kleuterbad voor de allerkleinsten. Op deze camping is altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving van deze leuke camping kunt verkennen!
Huttopia Lac de la Siauve

In de omgeving van camping Huttopia Lac de la Siauve

In de directe omgeving van camping Huttopia Lac de la Siauve is veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping, onder meer het mooie Château de Val bezoeken. Ook uitstapjes naar Gorges de la Jordanne, Monts du Cantal, Puy Mary en Viaduc du Garabit zijn meer dan de moeite waard. Er is zoveel te zien en te beleven in het departement Cantal dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Huttopia Lac de la Siauve

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Cantal in de regio Auvergne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Cantal ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk