Camping Huttopia Royat

Camping Huttopia Royat is een groene terrassencamping vlakbij de plaats Clermont-Ferrand, in het departement Puy-de-Dôme. Dankzij haar gunstige ligging ten opzichte van de indrukwekkende landschappen en vulkanen van de Auvergne, is deze camping een ideale uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers!

Over Camping Huttopia Royat

Camping Huttopia Royat is een middelgrote camping met 182 staanplaatsen. Op het terrein van de camping zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten chalets en stacaravans. Camping Huttopia Royat ligt midden in de natuur, waardoor er vele schaduwrijke plekken zijn. Dankzij de dichte begroeiing van diverse soorten loofbomen en struiken is er altijd voldoende privacy. Camping Huttopia Royat is maar liefst zeven hectare groot, waardoor u altijd het gevoel heeft midden in de natuur te verblijven. Op de camping is een mooi zwembad, waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een volleybalveld een tafeltennistafel en is er natuurlijk altijd ruimte voor een typisch Frans potje jeu-de-boules. Ook is er een boomklimparcours en kan jong en oud boogschieten. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op Camping Huttopia Royat hoeft u zich geen moment te vervelen!
Camping Huttopia Royat

In de omgeving van Camping Huttopia Royat

In de omgeving van deze mooie camping is genoeg te zien en te beleven. Zo is een bezoekje aan de mooie plaats Clermont-Ferrand meer dan de moeite waard. Ook zijn er verschillende mooie kastelen te vinden in de omgeving. Van het kasteel van Murol en het Château de Cordès tot aan het Château de Tournoël. Voor de wandelaars en natuurliefhebbers onder ons zijn uitstapjes naar Puy de Sancy en Puy de Dôme meer dan de moeite waard. Hier kunt u naar hartenlust wandelen en genieten van het indrukwekkende berglandschap. Wilt u uw vakantie doorbrengen in het departement Puy-de-Dôme? Dan is deze camping een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in deze streek!

Boek uw verblijf op Camping Huttopia Royat

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Puy-de-Dôme!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Puy-de-Dôme ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk