Camping La Bageasse

Camping La Bageasse is een mooie terrassencamping en ligt aan de oever van de rivier Allier, vlakbij de leuke plaats Brioude in het departement Haute-Loire. De camping ligt op een bosrijk terrein en is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in Auvergne.

Over Camping La Bageasse

Camping La Bageasse is een middelgrote camping met 73 staanplaatsen. Ook kunt u verschillende accommodaties huren op de camping, zoals bijvoorbeeld een stacaravan of een chalet. Dankzij de begroeiing op Camping La Bageasse zijn er voldoende schaduwrijke plekken te vinden. Zo kunt u zelfs tijdens de meest zonnige zomerdagen in de schaduw genieten van een goed boek. Ook is er een mooi buitenzwembad te vinden op het terrein van de camping, evenals een kleuterbad. Dankzij haar ligging aan de rivier Allier zijn er volop mogelijkheden om te vissen of om te kajakken. Zo kunt u er voor kiezen om een kano of kajak te huren, om zo de omringende omgeving te verkennen vanaf het water. Wanneer u uw vakantie door wenst te brengen in het departement Haute-Loire is deze mooie camping een prima uitvalsbasis.
Camping La Bageasse

In de omgeving van Camping La Bageasse

In de omgeving van de camping is genoeg te zien en te beleven. Zo ligt de mooie plaats Brioude op slechts drie kilometer afstand van het campingterrein. In Brioude kunt u onder meer de mooie Basilique Saint-Julien de Brioude bezoeken. Deze mooie basiliek moet u echt eens gezien hebben. Ook een bezoekje aan het kasteel van Polignac, gelegen op een hoge basaltrots, is de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Ook de abdij van La Chaise-Dieu, een van de mooiste abdijen in de Auvergne, is een bezoekje meer dan waard. Tot slot kan ook een bezoekje aan het bekende plaatsje Le Puy-en-Velay, met haar bijzondere kapel Saint-Michel d’Aiguilhe, niet ontbreken. Camping La Bageasse is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in Auvergne!

Boek uw verblijf op Camping La Bageasse

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Haute-Loire!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Haute-Loire ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk