Camping Le Clos Auroy

Camping Le Clos Auroy is een groene, verzorgde camping bij het plaatsje Orcet in het departement Puy-de-Dôme in Auvergne.Camping Le Clos Auroy Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie te midden van de prachtige bergen!

Over camping Le Clos Auroy

Camping Le Clos Auroy is een middelgrote camping met 86 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en bungalows huren. De staanplaatsen worden geschieden door hoge heggen en diverse soorten loofbomen, waardoor er altijd voldoende privacy is. Op de camping kunnen jong en oud tijdens de warme zomerdagen heerlijk afkoelen in het zwembad. Bij dit zwembad zijn drie glijbanen te vinden. Ook is er een apart kleuterbad en een jacuzzi. Voor de kinderen is er ook een heuse stroomversnelling. Verder is er een leuke speeltuin waar uw kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Op de camping is een restaurant te vinden waar u iedere dag weer aan het juiste adres bent voor een lekkere maaltijd!
Camping Le Clos Auroy

In de omgeving van camping Le Clos Auroy

In de omgeving van camping Le Clos Auroy is enorm veel te zien en te beleven. Het landschap van Puy-de-Dôme is werkelijk wonderschoon. De belangrijkste trekpleister in dit gebied is de vulkaan Puy de Dôme, waar het departement naar vernoemd is. Verder zijn bezoekjes aan indrukwekkende kastelen als het kasteel van Murol, het Château de Cordès en Château de Tournoël leuk voor jong en oud. Ook zijn prachtige abdijen als de abdij van Mozac en de basiliek van Orcival meer dan de moeite waard om te bezoeken. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit veelzijdige departement hoeft u zich niet te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Le Clos Auroy

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Puy-de-Dôme!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Puy-de-Dôme ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk