Camping Le Moulin de Serre

Camping Le Moulin de Serre is een kalme en ruim opgezette camping, vlakbij de plaats Singles in het departement Puy-de-Dôme. Deze leuke familiecamping ligt middenin de natuur, aan de oever van de rivier La Burande. Camping Le Moulin de Serre is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de Auvergne.

Over Camping Le Moulin de Serre

Camping Le Moulin de Serre is een middelgrote camping met 99 plaatsen. Op het terrein van de camping zijn 40 huuraccommodaties te vinden. Zo kunt u hier onder meer bungalowtenten en stacaravans huren. De vele bomen en struiken op de camping zorgen voor voldoende schaduwplekken. Zo kunt u hier tijdens de warme zomerdagen prima vertoeven. Doordat de camping erg ruim opgezet is, geniet u hier altijd van voldoende privacy. Camping Le Moulin de Serre is dan ook een ideale bestemming voor zowel families als rustzoekers. Op het terrein van de camping is een verwarmd zwembad te vinden, evenals een jacuzzi waar u heerlijk kunt ontspannen. Ook zijn er genoeg sportgelegenheden te vinden op deze camping. Zo is er onder meer een tennisbaan en een volleybalveld. Voor de allerkleinsten is er een speeltuin. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping hoeft niemand zich te vervelen.
Camping Le Moulin de Serre

In de omgeving van Camping Le Moulin de Serre

In de omgeving van deze leuke camping is genoeg te zien en te beleven. Zo zijn de prachtige vulkanen Puy de Dôme en Puy de Sancy meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Hier zijn vele wandelroutes uitgezet, waardoor een bezoekje aan elk van deze uitgedoofde vulkanen een heerlijke dagbesteding is voor zowel wandelaars als natuurliefhebbers. Voor de liefhebbers van cultuur en geschiedenis is een bezoekje aan de mooie abdij van Mozac, of de basiliek van Orcival de moeite waard. Een bezoekje aan het kasteel van Murol is leuk voor jong en oud. Ook aan mooie plaatsen geen gebrek. Zo behoort een uitstapje naar de grotere stad Clermont-Ferrand, of de leuke kleinere plaatsjes zoals Montpeyroux of Riom tot de mogelijkheden. Camping Le Moulin de Serre is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in Auvergne!

Boek uw verblijf op Camping Le Moulin de Serre

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Puy-de-Dôme!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Puy-de-Dôme ook interessant: