Camping Le Repos du Baladin

Camping Le Repos du Baladin is een leuke familiecamping bij het plaatsje Murol in het departement Puy-de-Dôme in Auvergne. Vanaf het terrein van de camping kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het kasteel van Murol. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een vakantie in de Auvergne.

Over Camping Le Repos du Baladin

Camping Le Repos du Baladin is een middelgrote terrassencamping met 91 staanplaatsen. Op het terrein van de camping zijn 31 huuraccommodaties te vinden. Zo zijn hier onder meer verschillende chalets en stacaravans te huur. De verschillende plaatsen op de camping zijn van elkaar gescheiden door hoge heggen. Op de camping zijn genoeg schaduwrijke plekken te vinden, waardoor het hier tijdens de warme zomerdagen prima uit te houden is. Op de camping is een mooi buitenzwembad, waar jong en oud zich uren kan vermaken. Ook is er een speeltuin en zijn er uiteraard mogelijkheden voor een spelletje jeu de boules. Op 2,5 kilometer van de camping ligt het meer van Chambon, waar u heerlijk kunt afkoelen in het water. Camping Le Repos du Baladin is een leuke vakantiebestemming, of u nou alleen met uw partner of met het hele gezin op vakantie gaat.
Camping Le Repos du Baladin

In de omgeving van Camping Le Repos du Baladin

In de omgeving van Camping Le Repos du Baladin is genoeg te zien en te beleven. Zo is een bezoekje aan het indrukwekkende kasteel van Murol, dat u al vanaf de camping kunt zien liggen, absoluut de moeite waard. Er zijn nog meer leuke kastelen in de omgeving, zoals het château de Cordès en het château de Tournoël. Wandelaars en natuurliefhebbers kunnen naar hartenlust wandelen bij prachtige uitgedoofde vulkanen als Puy de Dôme en Puy de Sancy. Bent u een cultuurliefhebber? Dan zijn uitstapjes naar de abdij van Mozac en de basiliek van Orcival meer dan de moeite waard. Deze camping is een prima uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie!

Boek uw verblijf op Camping Le Repos du Baladin

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Puy-de-Dôme!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Puy-de-Dôme ook interessant: