Camping Bois Guillaume

Camping Bois Guillaume is een landelijk gelegen camping bij het plaatsje Villeneuve-les-Genêts, in het departement Yonne in de regio Bourgogne.Camping Bois Guillaume Deze camping is een meer dan geschikte uitvalsbasis om de verschillende leuke bezienswaardigheden en steden en dorpen in het departement Yonne te bezoeken!

Over camping Bois Guillaume

Camping Bois Guillaume is een middelgrote camping met 87 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten tenten en stacaravans huren. Deze gezellige camping is compact opgezet en ligt aan de rand van een bos. De staanplaatsen zijn ruim ingedeeld en zijn afgebakend door heggen. Er is zo vrijwel altijd sprake van voldoende privacy en schaduwplekken tijdens de warme zomerdagen. Op deze camping is altijd wel wat te beleven. Zo is er een mooi buitenzwembad waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Uiteraard is er ook een apart kleuterbad voor de allerkleinsten. Verder is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Ook is er een midgetgolfbaan, een basketbalveld en een volleybalveld. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping hoeft u zich dus geen moment te vervelen!

In de omgeving van camping Bois Guillaume

In de omgeving van deze leuke camping is genoeg te zien en te beleven. Zo staat het departement Yonne bekend om zijn vele leuke bezienswaardigheden en steden en dorpen. Brengt u uw vakantie door in dit gedeelte van de regio Bourgogne? Dan kunt u onder meer de mooie Abdij van Pontigny bezoeken. Ook zijn uitstapjes naar de mooie grotten van Arcy-sur-Cure of het kasteel van Guédelon leuk voor het hele gezin. Tot slot zijn ook bezoekjes aan plaatsen als Auxerre, Avallon, Noyers-sur-Serein of Vézelay absoluut de moeite waard. In het departement Yonne is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Bois Guillaume

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Yonne in de regio Bourgogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Yonne ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk