Camping de Nevers

Camping de Nevers is een mooie camping bij de plaats Nevers, aan de oever van de rivier Loire. Vanaf het terrein van de camping wandelt u zo de mooie binnenstad van Nevers in. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Nièvre in Bourgogne!

Over Camping de Nevers

Camping de Nevers is een middelgrote camping met 78 plaatsen. Op deze camping zijn acht accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten stacaravans en bungalowtenten. Dankzij de ligging aan de rivier Loire heeft u de keuze uit een staanplaats aan de rivier of een iets hoger gelegen staanplaats. De plaatsen op deze camping zijn ruim ingedeeld en hebben genoeg schaduwplekken. Tijdens de warme zomerdagen kan er in de rivier Loire gezwommen worden. Ook kan hier goed gevist worden. Voor de kinderen is er een speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een jeu-de-boulesbaan en een volleybalveld. Op Camping de Nevers is altijd wel wat te beleven!

In de omgeving van Camping de Nevers

In de omgeving van deze leuke camping is genoeg te zien en te beleven. Vanaf het terrein van de camping wandelt u zo het mooie historische centrum van de plaats Nevers in. Hier vindt u vele leuke winkeltjes en terrasjes. Tijdens de warme zomerdagen kunt u op een van de terrasjes genieten van een heerlijke lokale wijn. U verblijft immers in de Bourgogne, een van de bekendste wijnstreken van Frankrijk! Voor de natuurliefhebbers en wandelaars onder ons is een bezoekje aan de Morvan meer dan de moeite waard. In dit uitgestrekte natuurgebied zijn vele wandelroutes te vinden. Ook een bezoekje aan Bibracte, een oude Keltische nederzetting op de berg Mont Beuvray is de moeite waard. Camping de Nevers is een ideale uitvalsbasis voor een fantastische vakantie in de Bourgogne!

Boek uw verblijf op Camping de Nevers

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Nièvre!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Nièvre ook interessant: