Camping de Santenay

Camping de Santenay is een gezellige familiecamping bij het plaatsje Santenay, in het departement Côte-d’Or in de regio Bourgogne.Camping de Santenay Deze camping ligt in een mooie, groene omgeving bij wijngaarden en is een ideale uitvalsbasis om de vele leuke bezienswaardigheden en steden en dorpen in dit gebied te bezoeken!

Over camping de Santenay

Deze camping is een middelgrote camping met 166 staanplaatsen. U kunt hier verschillende soorten accommodaties huren, waaronder verschillende soorten stacaravans. De verschillende staanplaatsen zijn ruim ingedeeld en liggen op een mooi, groen terrein. De plekken zijn van elkaar gescheiden door bomen, struiken en heggen. Er is voldoende begroeiing op de camping voor de nodige privacy. Ook zijn er voldoende schaduwplekken, zodat het hier altijd goed uit te houden is, ook tijdens de erg zonnige zomerdagen. Op het terrein van deze leuke camping is een mooi buitenzwembad te vinden, waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Verder is er ook een midgetgolfbaan en een volleybalveld. Doordat de staanplaatsen ruim zijn ingericht, is er uiteraard ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Tot slot is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen!

In de omgeving van camping de Santenay

In de directe omgeving van deze leuke camping is veel te zien en te beleven. Zo staat het departement Côte-d’Or bekend om de vele leuke bezienswaardigheden en steden en dorpen. Brengt u uw vakantie door op deze leuke camping? Dan kunt u onder meer de mooie Abdij van Fontenay, Grottes de Bèze of Hospices de Beaune bezoeken. Ook is een uitstapje naar mooie plaatsen als Beaune, Dijon en het schilderachtig mooie Flavigny-sur-Ozerain absoluut aan te raden. Er is zoveel te zien en te beleven in het departement Côte-d’Or dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping de Santenay

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Bourgogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Côte-d’Or ook interessant: