Camping de Saulieu

Camping de Saulieu is een mooie gezinscamping bij het plaatsje Saulieu in het departement Côte-d’Or in de Bourgogne.Camping de Saulieu Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een geweldige vakantie in deze streek.

Over camping de Saulieu

Camping de Saulieu is een middelgrote camping met 101 verschillende plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u onder meer verschillende soorten stacaravans en chalets huren. Camping de Saulieu ligt op een licht glooiend, bosrijk terrein. De verschillende staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door hoge heggen. Er is altijd voldoende privacy en schaduw. Op deze camping is een buitenzwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, want er is een apart kleuterbad. Ook is er een minigolfbaan, een volleybalveld, een badmintonveld en zijn er ook meerdere tafeltennistafels. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Op de camping is dagelijks vers brood verkrijgbaar. Ook is er een snackbar waar u rustig van een drankje kunt genieten of wat kunt eten op het terras. Deze leuke camping is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen!
Camping de Saulieu

In de omgeving van camping de Saulieu

In de omgeving van camping de Saulieu is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de indrukwekkende abdij van Fontenay bezoeken. Deze abdij is een prachtig voorbeeld van de twaalfde-eeuwse Romaanse bouwkunst. Ook interessant is een bezoekje aan het Hospices de Beaune. Dit voormalige armenhospitaal wordt beschouwd als een van de mooiste bezienswaardigheden in de regio Bourgogne. Uw vakantie is niet compleet zonder de mooie stad Dijon verkent te hebben. In de historische binnenstad kunt u gerust enkele uren doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Tot slot is ook een uitstapje naar het schitterende plaatsje Flavigny-sur-Ozerain absoluut aan te raden!

Boek uw verblijf op camping de Saulieu

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Bourgogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Côte-d’Or ook interessant: