Camping Huttopia Etang de Fouché

Camping Huttopia Etang de Fouché is een gezellige familiecamping en ligt aan de rand van het dorpje Arnay-le-Duc, in het departement Côte-d’Or in de regio Bourgogne.Camping Huttopia Etang de Fouché De camping grenst aan het Etang de Fouché: een leuk meertje waar tijdens de warme zomerdagen gezwommen kan worden.

Over Camping Huttopia Etang de Fouché

Camping Huttopia Etang de Fouché is een middelgrote camping met 213 staanplaatsen. Op het terrein van de camping zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten stacaravans en bungalowtenten. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door hagen en bomen en liggen bovendien verspreid over het terrein. Zo is er altijd sprake van voldoende privacy. Een deel van de staanplaatsen biedt bovendien een mooi uitzicht over het Etang de Fouché. Op de camping is een mooi buitenzwembad aanwezig, waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen in het water tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een strandje bij het meer, waar onder toezicht gezwommen kan worden. Hiernaast is er een speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen, is er een volleybalveld en uiteraard is er altijd genoeg ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Tot slot kunt u bij de receptie fietsen huren, om zo de omgeving te verkennen.
Camping Huttopia Etang de Fouché

In de omgeving van Camping Huttopia Etang de Fouché

In de omgeving van Camping Huttopia Etang de Fouché is genoeg te zien en te beleven. Zo kunt u onder meer een de mooie abdij van Fontenay bezoeken. Deze abdij staat bekend als een van de mooiste bezienswaardigheden in dit gebied. Ook leuk is een uitstapje naar de mooie plaats Beaune. Hier kunt u onder meer de bekende Hospices de Beaune bezoeken. Ook een bezoekje aan de mooie stad Dijon kan niet ontbreken. In het mooie historische centrum van deze stad kunt u heerlijk shoppen en kunt u gerust enkele uren doorbrengen!

Boek uw verblijf op Camping Huttopia Etang de Fouché

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Bourgogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Côte-d’Or ook interessant: