Camping Le Village des Meuniers

Camping Le Village des Meuniers ligt een halve kilometer buiten het dorpje Dompierre-les-Ormes, in het departement Sâone-et-Loire in de Bourgogne. De camping ligt op een groene heuvel met een prachtig uitzicht over de omringende druivenvelden en is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de Bourgogne!

Over Camping Le Village des Meuniers

Camping Le Village des Meuniers is een middelgrote camping met 113 plaatsen. Er zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten chalets en stacaravans. De staanplaatsen op deze camping zijn ruim en goed verzorgd. Vanaf de verschillende staanplaatsen kunt u genieten van een weids uitzicht over de omgeving. De plaatsen zijn van elkaar gescheiden door struiken en planten. Op de camping is een mooi buitenzwembad, compleet met glijbaan en apart kleuterbad. Ook is er een midgetgolfbaan en kan er paard gereden worden. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de prachtige omgeving van deze camping kunt verkennen. In het nabijgelegen plaatsje Dompierre-les-Ormes zijn enkele kleine restaurantjes en winkeltjes te vinden. Tot slot is er ook een visvijver, waar hengelaars zich kunnen vermaken.
Camping Le Village des Meuniers

In de omgeving van Camping Le Village des Meuniers

In de omgeving van Camping Le Village des Meuniers is veel te zien en te beleven. Zo behoort bijvoorbeeld een uitstapje naar Grottes d’Azé tot de mogelijkheden. Een bezoekje aan deze grot is leuk voor jong en oud. Ook een bezoekje aan de abdij van Cluny is de moeite waard. Deze mooie abdij ligt op slechts twintig kilometer afstand van de camping. Ook het prachtige natuurpark dat bekend staat als de Morvan is goed bereikbaar. Hier kunt u naar hartenlust wandelen en genieten van de uitgestrekte bossen en indrukwekkende basaltrotsen!

Boek uw verblijf op Camping Le Village des Meuniers

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Bourgogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Saône-et-Loire ook interessant: