Camping Castel Château de Galinée

Camping Castel Château de Galinée is een prachtige, parkachtige camping bij een kasteel. De camping ligt bij het plaatsje Saint-Cast-le-Guildo in het departement Côtes-d’Armor, waar veel te zien en te beleven is. Deze camping is dan ook een prima uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de regio Bretagne!

Over camping Castel Château de Galinée

Camping Castel Château de Galinée is een grote camping met 273 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten stacaravans, cottages en tenten. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door een gevarieerde begroeiing van bomen, hagen en struiken. Er is dan ook altijd voldoende privacy en schaduw. Op camping Castel Château de Galinée is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is er een waar zwemparadijs te vinden, met twee openluchtzwembaden en drie glijbanen. Ook zijn er twee aparte kleuterbaden. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin buiten en een binnenspeeltuin. Hiernaast is er een midgetgolfbaan, een sportterrein, een tennisbaan en een volleybalveld. De camping ligt op slechts 3,5 kilometer afstand van de zee, waardoor dagen op het strand ook tot de mogelijkheden behoren. Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin!

In de omgeving van camping Castel Château de Galinée

In de omgeving van camping Castel Château de Galinée is altijd wel wat te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld het indrukwekkende Fort La Latte bezoeken. Dit fort staat sinds jaar en dag bekend als een van de mooiste bezienswaardigheden in de regio Bretagne. Ook een uitstapje naar de Côte de Granit Rose is de moeite waard. Dit is een prachtig kustgebied dat bekend staat om de vele mooie roze gekleurde rotsen. Ook zijn er genoeg mooie plaatsen te vinden in het departement Côtes-d’Armor. Zo zijn uitstapjes naar Dinan en Moncontour absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping Castel Château de Galinée

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Côtes-d’Armor!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Côtes-d’Armor ook interessant: