Camping Domaine du Logis

Camping Domaine du Logis is een mooie camping bij het plaatsje La Chapelle-aux-Filzméens in het departement Ille-et-Vilaine. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de regio Bretagne!

Over camping Domaine du Logis

Camping Domaine du Logis is een rustige, middelgrote camping met 240 plaatsen. Op de camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages en stacaravans huren. De camping ligt op een groot park van een kasteel, dat maar liefst tien hectare groot is. Ook ligt de camping in een bosrijke omgeving, wat betekent dat de staanplaatsen zijn afgebakend door bomen en struiken. Zo is er altijd voldoende privacy en schaduw tijdens de warme zomerdagen. Op de camping is een mooi buitenzwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Er is een apart kleuterbad voor de allerkleinsten. Ook is er een leuke speeltuin voor de kinderen, waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Hiernaast is er ook een midgetgolfbaan en zijn er verschillende wellnessfaciliteiten. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de mooie omgeving van de camping kunt verkennen!
Camping Domaine du Logis

In de omgeving van camping Domaine du Logis

In de omgeving van camping Domaine du Logis is genoeg te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de mooie plaatsen Vitré en Saint-Malo bezoeken. Ook een bezoekje aan de mooie middeleeuwse plaats Dinan, dat in het aangrenzende departement Côtes-d’Armor gelegen is, is de moeite waard. Een bezoekje aan het mooie Château de Fougères is leuk voor jong en oud. In de omgeving van deze leuke camping is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust enkele weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Domaine du Logis

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Bretagne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Ille-et-Vilaine ook interessant: