Camping du Haras

Camping du Haras is een mooie, verzorgde familiecamping bij het plaatsje Monterblanc, in het departement Morbihan.Camping du Haras De camping ligt niet ver van de mooie stranden, in een bosrijke omgeving.

Over camping du Haras

Camping du Haras is een grote camping met 259 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en cottages huren. De ruime staanplaatsen op deze bloemrijke camping liggen gedeeltelijk onder bomen en zijn van elkaar gescheiden door heggen. Er is altijd voldoende schaduw en privacy. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping hoeft u zich niet te vervelen. Zo is er een mooi zwembad met een leuke glijbaan. Uiteraard zijn er ook ligbedden waar u heerlijk van de zon kunt genieten en is er ook een apart kleuterbad voor de allerkleinsten. Voor de kinderen is er verder een leuke speeltuin en staat er een animatieteam klaar om hen te vermaken. Verder is er een midgetgolfbaan, een voetbalveld, een tennisbaan en is er uiteraard ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules!

In de omgeving van camping du Haras

In de omgeving van camping du Haras is genoeg te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de indrukwekkende megalieten van Carnac bezoeken. Deze rijen van menhirs zijn te vinden bij het plaatsje Carnac en behoren tot de oudste bouwwerken in heel Europa. Ook leuk is een uitstapje naar het mooie Château de Pontivy. Tot slot zijn wandelingen door mooie plaatsjes als Rochefort-en-Terre, of de grotere stad Vannes absoluut de moeite waard. In het departement Morbihan is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust enkele weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping du Haras

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Bretagne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Morbihan ook interessant: