Camping La Plage de Treguer

Camping La Plage de Treguer is een mooie camping in de duinen, aan de baai van Douarnenez in het departement Finistère.Camping La Plage de Treguer Deze familiecamping is een ideale vakantiebestemming voor een heerlijke strandvakantie!

Over camping La Plage de Treguer

Camping La Plage de Treguer is een grote camping met 281 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets en tenten huren. De staanplaatsen liggen aan langere straatjes en zijn van elkaar gescheiden door heggen. Op de camping is zowel een binnen- als een buitenzwembad aanwezig. Bij beide zwembaden is er een apart kleuterbad, zodat ook de allerkleinsten zich hier kunnen vermaken. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met andere kinderen kunnen spelen. Ook is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Binnen vijftig meter bent u op een mooi zandstrand, waar het tijdens de warme zomerdagen prima vertoeven is!

In de omgeving van camping La Plage de Treguer

In de omgeving van camping La Plage de Treguer is veel te zien en te beleven. Zo zijn er in de omgeving verschillende indrukwekkende forten om te bezoeken, zoals het Fort de Bertheaume en Fort La Latte. Ook aan leuke plaatsen is er geen gebrek. Zo kunt u uren door het gezellige centrum van de plaats Quimper wandelen. Hier vindt u verschillende leuke winkeltjes en restaurants. Ook het charmante plaatsje Locronan is een bezoekje waard. Dit plaatsje behoort volgens velen tot de mooiste en meest karakteristieke plaatsjes in het departement Finistère!

Boek uw verblijf op camping La Plage de Treguer

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Finistère!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Finistère ook interessant: