Camping Le Fort Espagnol

Camping Le Fort Espagnol is een prachtig gelegen familiecamping bij het plaatsje Crach in het departement Morbihan. De camping ligt in een groene, glooiende omgeving waar enorm veel te zien en te beleven is.

Over camping Le Fort Espagnol

Camping Le Fort Espagnol is een middelgrote camping met 209 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en tenten huren. De staanplaatsen liggen aan kleine straatjes en zijn van elkaar gescheiden door heggetjes en haagjes. Er is altijd sprake van voldoende privacy en schaduw. Op de camping is een mooi zwembadcomplex te vinden waar jong en oud tijdens de warme zomerdagen uren door kunnen brengen. Uiteraard is er ook een apart kleuterbad voor de allerkleinsten. Het strand ligt op slechts vijf kilometer afstand van de camping, waardoor dagjes aan zee ook tot de mogelijkheden behoren. Verder is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving kunt verkennen.
Camping Le Fort Espagnol

In de omgeving van camping Le Fort Espagnol

In de omgeving van camping Le Fort Espagnol is veel te doen. Zo zijn uitstapjes naar indrukwekkende kastelen als Château de Pontivy en Château de Suscinio leuk voor het hele gezin. Ook een bezoekje aan de mooie megalieten van Carnac is de moeite waard. Voor de liefhebbers van mooie steden en dorpen is een bezoekje aan de mooie stad Vannes absoluut de moeite waard. In het historische centrum van deze plaats met zijn rijke verleden kunt u gerust enkele uren doorbrengen. Het kleinere, middeleeuwse plaatsje Rochefort-en-Terre behoort tot de allermooiste plaatsjes in heel Frankrijk en moet u dan ook echt eens gezien hebben!

Boek uw verblijf op camping Le Fort Espagnol

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Bretagne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Morbihan ook interessant: