Camping Les Embruns

Camping Les Embruns is een prachtige, parkachtige camping met veel bloeiende planten, hagen en bloemen.Camping Les Embruns De camping ligt bij het plaatsje Clohars-Carnoët, in het departement Finistère. Deze camping is een geschikte uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de regio Bretagne.

Over camping Les Embruns

Camping Les Embruns is een middelgrote camping met 190 plaatsen. Op deze mooie camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages huren. De staanplaatsen op deze camping zijn ruim ingericht en van elkaar gescheiden door hagen, bomen en struiken. Er is dan ook altijd voldoende privacy. Ook zijn er voldoende schaduwplekken voor tijdens de zonnige zomerdagen. Op camping Les Embruns is een mooi overdekt zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Voor de kinderen is er ook een speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Verder is er een sportterrein en een voetbalveld. U kunt helemaal tot rust komen in de sauna of het stoombad. Tot slot kunt u bij de receptie fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving van de camping kunt verkennen!

In de omgeving van camping Les Embruns

In de omgeving van camping Les Embruns is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld het indrukwekkende Fort de Bertheaume bezoeken. Dit fort ligt op een rotseiland dat middels een loopbrug met het vasteland verbonden is. Ook een uitstapje naar Saint-Malo is de moeite waard. Deze mooie havenplaats staat met name bekend om de oude binnenstad. In de oude binnenstad kunt u uren wandelen door de mooie straatjes en bent u aan het juiste adres voor diverse leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Wanneer u op zoek bent naar een leuke uitvalsbasis voor een vakantie in Bretagne, dan is deze mooie camping een uitstekende keuze!

Boek uw verblijf op camping Les Embruns

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Finistère!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Finistère ook interessant: