Camping Saint-Pabu Plage

Camping Saint-Pabu Plage is een mooie camping bij de plaats Erquy in het departement Côtes-d’Armor.Camping Saint-Pabu Plage Deze camping ligt direct aan zee, wat de camping een ideale vakantiebestemming maakt voor een fijne strandvakantie!

Over camping Saint-Pabu Plage

Camping Saint-Pabu Plage is een grote camping met 440 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en huisjes huren. Camping Saint-Pabu Plage ligt op en groot, rechthoekig terrein dat is opgedeeld in verschillende plateaus en terrassen. De camping heeft een eigen toegang naar het strand, dat op circa 150 meter afstand ligt. Op deze camping is altijd wel wat te beleven. Zo is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een volleybalveld en is er een surfschool. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de prachtige omgeving van de camping kunt verkennen. Camping Saint-Pabu Plage is een prima uitvalsbasis voor een leuke vakantie in het departement Côtes-d’Armor!

In de omgeving van camping Saint-Pabu Plage

In de omgeving van deze leuke camping is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld Cap Fréhel bezoeken. Dit prachtige schiereiland staat bekend om zijn imposante kliffen. Een bezoekje aan het indrukwekkende Fort La Latte is leuk voor jong en oud. Voor een uitgebreid bezoek aan dit mooie fort kunt u gerust een middag de tijd nemen. Ook aan mooie plaatsen is er geen gebrek. Zo kunt u onder meer Dinan en Moncontour bezoeken. Beide plaatsjes staan bekend om hun prachtige historische karakter!

Boek uw verblijf op camping Saint-Pabu Plage

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Côtes-d’Armor in Bretagne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Côtes-d’Armor ook interessant: