Camping Sandaya Le Kerou

Camping Sandaya Le Kerou is een mooie familiecamping bij het plaatsje Clohars-Carnoët, in het departement Finistère in de regio Bretagne. De camping ligt niet ver van twee mooie stranden en is dan ook een ideale vakantiebestemming voor een heerlijke strandvakantie!

Over camping Sandaya Le Kerou

Camping Sandaya Le Kerou is een middelgrote camping met 214 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten lodges, cottages en tenten huren. Het campingterrein bestaat uit twee delen, een hoger gelegen deel en een lager gelegen deel. Met name het lager gelegen deel heeft meer beschutting tijdens de warme zomerdagen. Op de camping is een leuk zwembad met een glijbaan te vinden, met een apart kleuterbad. Hier kunnen jong en oud zich uren vermaken. Ook is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Verder is er ook een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. U kunt heerlijk tot rust komen in de sauna of het stoombad. Bij de receptie kunt u fietsen huren om de prachtige omgeving van camping Sandaya Le Kerou te verkennen!

In de omgeving van camping Sandaya Le Kerou

In de omgeving van camping Sandaya Le Kerou is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping, onder meer het indrukwekkende Fort de Bertheaume bezoeken. Dit mooie fort ligt op een rotseilandje voor de kust en is leuk om te bezoeken met het hele gezin. Ook is een wandeling door het prachtige natuurgebied Parc Naturel Régional d’Armorique meer dan de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping Sandaya Le Kerou

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Finistère!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Finistère ook interessant: