Camping Sandaya Le Ranolien

Camping Sandaya Le Ranolien is een mooie camping in het hart van een beschermd natuurgebied in het departement Côtes-d’Armor.Camping Sandaya Le Ranolien De camping ligt aan de zogenaamde Côte de Granit Rose, een prachtige Bretonse kuststreek.

Over Camping Sandaya Le Ranolien

Camping Sandaya Le Ranolien is een grote camping met 500 plaatsen. Op het terrein van de camping zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten cottages. Op het terrein van de camping is een mooi zwembad aanwezig, compleet met glijbanen en apart kleuterbad. Hier kunnen jong en oud zich uren vermaken tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een speeltuin voor de kinderen, waar zij kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. Hiernaast is er een basketbalveld, een voetbalveld, een volleybalveld en is er een sauna waar u helemaal tot rust kunt komen. Bovendien ligt de camping vlak bij het strand, wat deze camping een ideale vakantiebestemming maakt voor een heerlijke strandvakantie.

In de omgeving van Camping Sandaya Le Ranolien

In de omgeving van Camping Sandaya Le Ranolien is genoeg te zien en te beleven. Zo behoort bijvoorbeeld een uitstapje naar het indrukwekkende Fort La Latte tot de mogelijkheden. Dit fort staat al jaren bekend als een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden in de regio Bretagne. Ook uitstapjes naar mooie middeleeuwse plaatsjes als Dinan en Moncontour behoren tot de mogelijkheden. In beide plaatsjes kunt u gerust een middag doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Doordat deze leuke uitstapjes prima te combineren zijn met dagjes aan zee is Camping Sandaya Le Ranolien een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Côtes-d’Armor!

Boek uw verblijf op Camping Sandaya Le Ranolien

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Côtes-d’Armor!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Côtes-d’Armor ook interessant: