Camping Sandaya Les Deux Fontaines

Camping Sandaya Les Deux Fontaines is een leuke familiecamping en ligt in een rustige, glooiende omgeving. De camping ligt op slechts 1,5 kilometer van het strand en is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Finistère!

Over camping Sandaya Les Deux Fontaines

Camping Sandaya Les Deux Fontaines is een grote camping met 310 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages huren. Op camping Sandaya Les Deux Fontaines hoeft niemand zich te vervelen. Zo is er een mooi zwembadcomplex, compleet met glijbanen en een verwarmd binnenbad. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Voor de sportievelingen onder ons is er een voetbalveld, een tennisbaan en een volleybalveld. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de mooie omgeving van deze camping kunt verkennen. Camping Sandaya Les Deux Fontaines is een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin!

In de omgeving van camping Sandaya Les Deux Fontaines

In de omgeving van camping Sandaya Les Deux Fontaines is veel te zien en te beleven. Zo behoort onder meer een uitstapje naar de leuke plaats Quimper tot de mogelijkheden. In het gezellige centrum van deze plaats kunt u gerust een middag doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Een bezoekje aan het indrukwekkende Fort de Bertheaume is leuk voor jong en oud. Tot slot is ook een bezoekje aan het mooie middeleeuwse plaatsje Locronan absoluut de moeite waard. Volgens velen behoort dit prachtige plaatsje tot de mooiste plaatsjes in Bretagne!

Boek uw verblijf op camping Sandaya Les Deux Fontaines

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Finistère!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Finistère ook interessant: