Camping Sandaya L’Escale Saint-Gilles

Camping Sandaya L’Escale Saint-Gilles is een leuke familiecamping bij de plaats Bénodet in het departement Finistère. De camping ligt aan de kust, vanaf de camping kunt u dan ook genieten van een uitzicht op zee. Deze camping is een prima uitvalsbasis om het departement Finistère en de rest van de regio Bretagne te ontdekken!

Over camping Sandaya L’Escale Saint-Gilles

Camping Sandaya L’Escale Saint-Gilles is een grote camping met 481 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages en tenten huren. De staanplaatsen op deze camping zijn ruim ingedeeld en zijn van elkaar gescheiden door halfhoge heggen en bomen. Zo is er altijd sprake van voldoende privacy en schaduw. Op het terrein van camping Sandaya L’Escale Saint-Gilles is een mooi zwembadcomplex te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Uiteraard is er een apart peutergedeelte. Rondom het zwembad zijn verschillende ligbedden te vinden waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Omdat u vanaf het terrein van de camping zo naar het strand loopt, kunt u er ook voor kiezen om in zee te zwemmen. Op deze leuke camping is altijd wel wat te beleven voor het hele gezin!
Camping Sandaya L'Escale Saint-Gilles

In de omgeving van camping Sandaya L’Escale Saint-Gilles

In de omgeving van camping Sandaya L’Escale Saint-Gilles is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping, onder meer het mooie Fort de Bertheaume bezoeken. Ook een wandeling door het mooie Parc Naturel Régional d´Armorique is de moeite waard. Er zijn ook verschillende leuke steden en dorpen te vinden in de nabijheid van de camping, waaronder Brest, Quimper en Locronan!

Boek uw verblijf op camping Sandaya L’Escale Saint-Gilles

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Finistère!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Finistère ook interessant: