Camping Yelloh! Village la Plage

Camping Yelloh! Village la Plage is een leuke familiecamping in de duinen bij het plaatsje Penmarc’h in het departement Finistère. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke strandvakantie in de regio Bretagne!

Over camping Yelloh! Village la Plage

Camping Yelloh! Village la Plage is een grote camping met 426 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier verschillende soorten cottages en tenten huren, evenals boomhutten. De verschillende staanplaatsen zijn afgebakend door struiken en bomen. Er is dan ook altijd sprake van voldoende schaduw en privacy. Op camping Yelloh! Village la Plage hoeft niemand zich te vervelen. Zo is er een mooi zwembad, inclusief glijbaan en apart kleutergedeelte. Hier kunnen jong en oud heerlijk afkoelen tijdens de warme zomerdagen. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Hiernaast is er een midgetgolfbaan, een tennisbaan, een volleybalveld en kunt u helemaal tot rust komen in de sauna of in het stoombad.
Camping Yelloh! Village la Plage

In de omgeving van camping Yelloh! Village la Plage

In de omgeving van camping Yelloh! Village la Plage is veel te zien en te beleven. Het departement Finistère staat bekend om de indrukwekkende forten, waaronder Fort de Bertheaume. Ook leuk zijn uitstapjes naar charmante plaatsjes als Locronan, of een wandeling door het centrum van de grotere plaats Quimper. Ook ligt er een prachtig zandstrand op loopafstand. Deze camping is dan ook een prima vakantiebestemming voor gezinnen die graag dagen aan zee doorbrengen!

Boek uw verblijf op camping Yelloh! Village la Plage

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Finistère!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Finistère ook interessant: