Camping Yelloh! Village Port de Plaisance

Camping Yelloh! Village Port de Plaisance is een leuke camping bij de plaats Bénodet, in het departement Finistère in Bretagne. De camping ligt op slechts een kilometer van de Bretonse kust en is dan ook een prima vakantiebestemming voor een fijne strandvakantie.

Over camping Yelloh! Village Port de Plaisance

Camping Yelloh! Village Port de Plaisance is een grote camping met 457 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten tenten en cottages huren. De staanplaatsen liggen op een grotendeels vlak terrein, dat deels autovrij is. Op het camping is een groot waterpark te vinden dat maar liefst 1000 m2 groot is. Dit zwemparadijs bestaat uit meerdere verwarmde zwembaden, glijbanen, bubbelbaden, een lagune, een pierenbad en een groot terras met ligbedden en palmbomen. Verder is er een leuke speeltuin en staat er een animatieteam klaar om het uw kinderen naar de zin te maken. Ook is er een sportterrein en een volleybalveld. Op deze camping hoeft niemand zich te vervelen. Tot slot zijn er bij de receptie fietsen te huur waarmee u de prachtige omgeving van de camping kunt verkennen!

In de omgeving van camping Yelloh! Village Port de Plaisance

In de omgeving van camping Yelloh! Village Port de Plaisance is enorm veel te zien en te beleven. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze mooie camping kunt u onder meer het Parc Naturel Régional d’Armorique bezoeken. Dit prachtige natuurgebied staat bekend om zijn mooie zandstranden, moerassen, rotsen en rivieren. Een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en wandelaars! Ook een uitstapje naar het indrukwekkende Fort de Bertheaume, dat op een rotseilandje voor de kust ligt, is meer dan de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping Yelloh! Village Port de Plaisance

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Finistère!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Finistère ook interessant: