Romanée Camping Au Bocage du Lac

Romanée Camping Au Bocage du Lac is een mooie camping bij de plaats Jugon-les-Lacs, in het departement Côtes-d’Armor in de regio Bretagne. Deze camping ligt zoals de naam al doet vermoeden aan een leuk meer en is een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie in dit gedeelte van de regio Bretagne.

Over Romanée Camping Au Bocage du Lac

Romanée Camping Au Bocage du Lac is een middelgrote camping met 185 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages, stacaravans en vakantiehuisjes huren. De verschillende kampeerplaatsen liggen verspreid over een royaal opgezet terrein. De plekken zijn van elkaar gescheiden door heggen en struiken, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy. Wanneer u met uw gezin de vakantie doorbrengt, hoeft niemand zich te vervelen. Zo zijn er meerdere zwembaden met glijbanen, waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de mooie zomerdagen. Uiteraard is er ook een apart kleuterbad, voor de allerkleinsten. Verder is er ook een speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de schitterende omgeving van Romanée Camping Au Bocage du Lac kunt verkennen!

In de omgeving van Romanée Camping Au Bocage du Lac

In de omgeving van deze leuke camping is genoeg te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze mooie camping, onder meer de mooie Abdij van Beauport bezoeken. Ook is een bezoekje aan het indrukwekkende kasteel Château de la Roche-Jagu de moeite waard. Voor de wandelaars en natuurliefhebbers onder ons kunnen uitstapjes naar Cap Fréhel en Côte de Granit Rose absoluut niet ontbreken. In de omgeving van deze camping is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op Romanée Camping Au Bocage du Lac

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Côtes-d’Armor!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Côtes-d’Armor ook interessant: