Camping Castel Domaine Les Bois du Bardelet

Camping Castel Domaine Les Bois du Bardelet is een mooie familiecamping bij het plaatsje Poilly-lez-Gien, in het departement Loiret.Camping Castel Domaine Les Bois du Bardelet De camping ligt in een prachtige, landelijke omgeving en is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in dit gebied.

Over camping Castel Domaine Les Bois du Bardelet

Camping Castel Domaine Les Bois du Bardelet is een middelgrote camping met 245 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets, stacaravans en safaritenten huren. Doordat de camping op een mooi groen terrein gelegen is, is er altijd sprake van voldoende schaduw en privacy. Zo zijn de staanplaatsen van elkaar gescheiden door dichte hagen en bomen. Op de camping is een mooi zwembad, waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de mooie zomerdagen. Bij het zwembad is een dubbele waterglijbaan en ook zijn hier verschillende ligstoelen te vinden waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en ook is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Tot slot kunt u helemaal tot rust komen in de sauna!

In de omgeving van camping Castel Domaine Les Bois du Bardelet

In de omgeving van camping Castel Domaine Les Bois du Bardelet is genoeg te zien en te beleven. U kunt hier dan ook gerust enkele weken doorbrengen. Zo behoort een bezoekje aan het mooie kasteel van Sully-sur-Loire tot de mogelijkheden. Een bezoekje aan dit indrukwekkende kasteel, dat volgens de kenners tot de mooiste kastelen in Frankrijk behoort, is leuk voor jong en oud. Ook een uitstapje naar de prachtige abdij van Fleury is de moeite waard. Tot slot is ook een wandeling door het prachtige plaatsje Yèvre-le-Châtel aan te raden. Dit mooie plaatsje staat bekend als een van de mooiste dorpjes in heel Frankrijk!

Boek uw verblijf op camping Castel Domaine Les Bois du Bardelet

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Loiret!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Loiret ook interessant: