Camping Castel Parc de Fierbois

Camping Castel Parc de Fierbois is een leuke gezinscamping in het departement Indre-et-Loire.Camping Castel Parc de Fierbois De camping ligt aan een meertje in een bosrijke omgeving, bij het plaatsje Sainte-Catherine-de-Fierbois. Deze camping is een ideale vakantiebestemming om even helemaal tot rust te komen!

Over camping Castel Parc de Fierbois

Camping Castel Parc de Fierbois is een grote camping met 377 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans, chalets en vakantiehuisjes huren. De staanplaatsen liggen op een ruim ingericht, groen terrein met veel begroeiing. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy en schaduwplekken. De camping ligt aan een meertje waar gezwommen kan worden, maar er is ook een mooi zwembad aanwezig. Ook is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een basketbalveld, een midgetgolfbaan, een voetbalveld en een tennisbaan. Ook kunnen er fietsen gehuurd worden bij de receptie waarmee u de mooie omgeving van deze camping kunt verkennen. Wanneer u op zoek bent naar een leuke camping waar altijd wel iets te beleven is, dan is camping Castel Parc de Fierbois een zeer geschikte vakantiebestemming!
Camping Castel Parc de Fierbois

In de omgeving van camping Castel Parc de Fierbois

In de omgeving van camping Castel Parc de Fierbois is genoeg te zien en te beleven. Zo zijn prachtige kastelen als Château de Villandry, het kasteel van Chenonceau, het kasteel van Chambord en het kasteel van Sully-sur-Loire goed bereikbaar. Elk van deze kastelen is leuk om te bezoeken voor jong en oud. Ook een uitstapje naar het mooie natuurpark Brenne is de moeite waard. Hier kunt u onder meer het leuke plaatsje Le Blanc bezoeken. Wanneer u op zoek bent naar een leuke camping in de regio Centre, dan is camping Castel Parc de Fierbois een uitstekende keuze!

Boek uw verblijf op camping Castel Parc de Fierbois

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Indre-et-Loire!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Indre-et-Loire ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk