Camping de Bourges

Camping de Bourges is een gezellige camping op ongeveer tien minuutjes lopen van het centrum van de stad Bourges, in het departement Cher. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Cher en in de regio Centre!

Over camping de Bourges

Deze camping is een middelgrote camping met 100 staanplaatsen. Op het terrein van deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. De ruime staanplaatsen liggen op een overwegend vlak, groen begroeid terrein. Er is vrijwel altijd sprake van voldoende privacy en schaduwplekken. De verschillende plekken zijn van elkaar gescheiden door heggen, planten en bomen. Op deze camping is genoeg te beleven. Zo is er een mooi buitenzwembad waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. In de campingwinkel bent u dag in dag uit aan het juiste adres voor vers brood. Doordat de verschillende staanplaatsen ruim zijn ingericht is er vrijwel altijd voldoende ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules, of om heerlijk op een stoel van de zon te genieten!
Camping de Bourges

In de omgeving van camping de Bourges

In de omgeving van deze leuke camping is genoeg te zien en te beleven. Zo zijn er in het departement Cher veel leuke bezienswaardigheden en steden en dorpen te vinden. Brengt u uw vakantie door in dit veelzijdige departement? Dan kunt u onder meer de mooie Abdij van Noirlac bezoeken, of het Château de Meillant of de kathedraal van Bourges. Er is zoveel te zien en te beleven in dit gedeelte van de regio Centre dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping de Bourges

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Cher in de regio Centre!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Cher ook interessant: