Camping Ferme de Prunay

Camping Ferme de Prunay is een rustige, landelijk gelegen camping bij het plaatsje Seillac in het departement Loir-et-Cher. De camping beschikt over ruime staanplaatsen met volop privacy en is dan ook een meer dan geschikte uitvalsbasis voor een fijne vakantie in het departement Loir-et-Cher!

Over camping Ferme de Prunay

Camping Ferme de Prunay is een middelgrote camping met 100 plaatsen. Op deze mooie camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en chalets huren. De staanplaatsen zijn zeer ruim ingericht en van elkaar gescheiden door bomen en struiken. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy en schaduw. Op het terrein van camping Ferme de Prunay is een rechthoekig zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Uiteraard is er ook een apart kleuterbad. Rondom het zwembad zijn tal van ligstoelen te vinden waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Verder kunnen kinderen met leeftijdsgenootjes spelen in de speeltuin en is er een volleybalveld. Natuurlijk is er ook altijd voldoende ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Bij de receptie kunt u fietsen huren om de mooie omgeving te verkennen.
Camping Ferme de Prunay

In de omgeving van camping Ferme de Prunay

In de omgeving van camping Ferme de Prunay is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u tijdens uw vakantie in het departement Loir-et-Cher onder meer de talloze mooie Loire kastelen bezoeken. Bezoekjes aan kastelen als Château de Cheverny, het kasteel van Chambord en het kasteel van Chaumont-sur-Loire zijn leuk voor het hele gezin. Ook behoren uitstapjes naar leuke plaatsen als Blois, Vendôme en Romorantin-Lanthenay tot de mogelijkheden. Op deze mooie camping kunt u dus gerust enkele weken vakantie doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Ferme de Prunay

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Loir-et-Cher!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Loir-et-Cher ook interessant: