Camping La Citadelle

Camping La Citadelle is een mooie natuurcamping bij de plaats Loches in het departement Indre-et-Loire. Deze camping is ideaal voor gezinnen, want er is altijd wel wat te beleven. Vanaf het terrein van de camping wandelt u bovendien zo de prachtige plaats Loches in!

Over camping La Citadelle

Camping La Citadelle is een middelgrote camping met 175 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets huren. De verschillende staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door een gevarieerde begroeiing van bomen en heesters. Verschillende plaatsen kijken uit op het mooie stadje Loches. Op camping La Citadelle is genoeg te beleven. Zo zijn er twee mooie zwembaden, waarvan een overdekt, waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Uiteraard is er ook een ondiep zwembadje voor de kleine kinderen. Bij het zwembad is een ruim terras met fijne ligstoelen waarin u van de zon kunt genieten. Verder is er een speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen en is er uiteraard altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de prachtige omgeving van de camping kunt verkennen!
Camping La Citadelle

In de omgeving van camping La Citadelle

In de omgeving van camping La Citadelle is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze mooie camping, onder meer de vele mooie Loire kastelen bezoeken. Zo zijn uitstapjes naar prachtige kastelen als Château de Villandry, het fort van Montbazon, het kasteel van Amboise, het kasteel van Azay-le-Rideau of het kasteel van Chenonceau absoluut de moeite waard. Elk van deze kastelen is leuk om te bezoeken voor het hele gezin. Ook aan mooie plaatsen is er geen gebrek in het departement Indre-et-Loire. Zo kunt u onder meer mooie plaatsen als Chinon en natuurlijk de nabijgelegen plaats Loches bezoeken!

Boek uw verblijf op camping La Citadelle

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Indre-et-Loire!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Indre-et-Loire ook interessant: