Camping La Mignardière

Camping La Mignardière is een leuke gezinscamping in het Loiregebied.Camping La Mignardière De camping ligt bij het plaatsje Ballan-Miré, in het departement Indre-et-Loire, in de buurt van talloze mooie kastelen!

Over camping La Mignardière

Camping La Mignardière is een middelgrote camping met 165 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en chalets huren. De verschillende staanplaatsen zijn ruim opgedeeld en liggen verspreid over een mooi groen terrein. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door bomen en bloemen, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy en schaduw tijdens de warme zomerdagen. Op de camping is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een apart kinderbad met glijbaan. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een voetbalveld en een volleybalveld. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Tot slot zijn er bij de receptie fietsen te huur waarmee u de prachtige omgeving van camping La Mignardière kunt verkennen!
Camping La Mignardière

In de omgeving van camping La Mignardière

In de omgeving van camping La Mignardière is veel te zien en te beleven. Zo zijn er talloze mooie kastelen te vinden in deze streek, die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo behoren uitstapjes naar kastelen als Château d’Ussé, Château de Villandry, het kasteel van Amboise, het kasteel van Azay-le-Rideau en het kasteel van Chenonceau tot de mogelijkheden. Elk van deze kastelen is leuk om te bezoeken voor het hele gezin! In de omgeving van deze camping is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen.

Boek uw verblijf op camping La Mignardière

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Indre-et-Loire!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Indre-et-Loire ook interessant: