Camping Les Saules

Camping Les Saules is een mooie familiecamping bij de plaats Cheverny in het departement Loir-et-Cher. Deze camping ligt in het midden van het Loiredal, een van de grootste wijngebieden van Frankrijk. In de omgeving zijn talloze prachtige kastelen te vinden. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie!

Over camping Les Saules

Camping Les Saules is een middelgrote camping met 165 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten safaritenten en chalets huren. De staanplaatsen zijn afgebakend door struiken, wilgen en populieren. Door de begroeiing is er altijd sprake van voldoende schaduw tijdens de zonnige zomerdagen. Op camping Les Saules is zijn drie ruime zwembaden te vinden, allemaal verwarmd en deels overdekt. Uiteraard is er ook een apart kleuterbad. Rondom de bassins is een terras met ligstoelen, waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een midgetgolfbaan en een volleybalveld. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving van deze camping kunt verkennen. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping hoeft u zich geen moment te vervelen!

In de omgeving van camping Les Saules

In de omgeving van camping Les Saules is enorm veel te zien en te beleven. Zo staat het departement Loir-et-Cher bekend om de vele kastelen die in dit gebied te vinden zijn. Een van de meest bekende kastelen is het kasteel van Chambord, dat is opengesteld voor bezoekers. Ook een bezoekje aan Château de Cheverny en het kasteel van Chaumont-sur-Loire is de moeite waard. In de omgeving van de camping zijn bovendien ook nog talloze mooie plaatsen te vinden. Zo zijn bijvoorbeeld uitstapjes naar Blois en Vendôme aan te bevelen. In beide plaatsen kunt u gerust een middag doorbrengen!

Boek uw verblijf op camping Les Saules

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Loir-et-Cher!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Loir-et-Cher ook interessant: