Camping Paradis L’Arada Parc

Camping Paradis L’Arada Parc is een leuke camping bij het plaatsje Sonzay in het departement Indre-et-Loire.Camping Paradis L'Arada Parc Deze familiecamping ligt op ongeveer 25 kilometer van de grotere stad Tours en is een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie in de regio Centre!

Over camping Paradis L’Arada Parc

Deze camping is een middelgrote camping met 100 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages, lodges en stacaravans huren. De verschillende staanplaatsen liggen langs straatjes en zijn gescheiden door heggen en struiken. Dankzij de op deze camping aanwezige begroeiing is er vrijwel altijd sprake van voldoende privacy en schaduwplekken tijdens de zonnige zomerdagen. Op deze camping is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Er is een waterglijbaan en uiteraard is er ook een apart kleuterbad voor de allerkleinsten. Rondom het zwembad zijn ligbedden te vinden waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een sauna waar u even helemaal tot rust kunt komen.
Tot slot kunt u bij de receptie fietsen huren waarmee u de omgeving van de camping kunt verkennen!

In de omgeving van camping Paradis L’Arada Parc

In de omgeving van deze leuke camping is genoeg te zien en te beleven. Zo zijn er in het departement Indre-et-Loire talloze leuke bezienswaardigheden en mooie steden en dorpen te vinden. Brengt u uw vakantie door in het departement Indre-et-Loire? Dan kunt u onder meer mooie kastelen als Château d’Usse, Château de Villandry, het Fort van Montbazon, het kasteel van Amboise, het kasteel van Azay-le-Rideau of het kasteel van Chenonceau bezoeken. Elk van deze kastelen is meer dan de moeite waard om te bezoeken!

Boek uw verblijf op camping Paradis L’Arada Parc

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Indre-et-Loire in de regio Centre!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Indre-et-Loire ook interessant:

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Indre-et-Loire ook interessant: