Camping Sandaya Le Château des Marais

Camping Sandaya Le Château des Marais is een kindvriendelijke camping gelegen in het bos van een groot landgoed bij een kasteel, bij het plaatsje Muides-sur-Loire in het departement Loir-et-Cher. Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen!

Over camping Sandaya Le Château des Marais

Camping Sandaya Le Château des Marais is een grote camping met 352 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages en chalets huren. De staanplaatsen op deze camping zijn ruim en gescheiden door struiken en planten. Er is altijd sprake van voldoende privacy en schaduw. Op de camping is een mooi zwembadcomplex te vinden waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Zo zijn er verschillende waterglijbanen en is er ook een stroomversnelling. Rondom het zwembad staan ligbedden waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Voor de kinderen is er ook een leuke speeltuin waar zij met andere kinderen kunnen spelen. Ook is er een tennisbaan, een voetbalveld en een volleybalveld. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de prachtige omgeving van de camping kunt verkennen.
Camping Sandaya Le Château des Marais

In de omgeving van camping Sandaya Le Château des Marais

In de omgeving van camping Sandaya Le Château des Marais is enorm veel te zien en te beleven. Zo ligt het schilderachtige kasteel van Chambord vlak bij. Dit kasteel staat bekend als een van de mooiste Loirekastelen en moet u dan ook echt eens gezien hebben. Ook andere kastelen, waaronder het kasteel van Amboise, het kasteel van Chenonceau en het kasteel van Azay-le-Rideau zijn absoluut een bezoekje waard. Tot slot is ook een bezoekje aan de leuke plaats Vendôme de moeite waard. Hier kunt u vele gezellige terrasjes en leuke winkeltjes vinden!

Boek uw verblijf op camping Sandaya Le Château des Marais

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Loir-et-Cher!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Loir-et-Cher ook interessant: