Camping Sandaya Les Alicourts Resort

Camping Sandaya Les Alicourts Resort is een mooie parkachtige familiecamping bij het plaatsje Pierrefitte-sur-Sauldre, in het departement Loir-et-Cher.Camping Sandaya Les Alicourts Resort De camping ligt op een terrein van maar liefst zestig hectare groot, aan een meertje. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de regio Centre!

Over camping Sandaya Les Alicourts Resort

Camping Sandaya Les Alicourts Resort is een grote camping met 550 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets, cottages, safaritenten en zelfs boomhutten huren. De verschillende staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door heggen en liggen aan kleine straatjes. Op deze camping hoeft niemand zich te vervelen. Zo is er een groot zwemparadijs met diverse zwembaden, niet minder dan zeven glijbanen en een golfslagbad. Voor de kinderen is er ook een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook voor de sportievelingen onder ons is er genoeg te beleven. Zo is er een basketbalveld, een tennisbaan, een voetbalveld en een midgetgolfbaan. Bij de receptie kunnen bovendien fietsen gehuurd worden waarmee u de omgeving van de camping kunt verkennen.

In de omgeving van camping Sandaya Les Alicourts Resort

In de omgeving van camping Sandaya Les Alicourts Resort is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de mooie steden Orléans en Bourges bezoeken. In beide steden kunt u gerust een middag doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Ook zijn er talloze mooie kastelen in de omgeving die elk meer dan de moeite waard zijn om met een bezoekje te vereren. Zo zijn uitstapjes naar indrukwekkende kastelen als het Château de Chambord of het kasteel van Blois onvergetelijke ervaringen!

Boek uw verblijf op camping Sandaya Les Alicourts Resort

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Loir-et-Cher!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Loir-et-Cher ook interessant: