Camping Village Huttopia Senonches

Camping Village Huttopia Senonches is een mooie camping bij de plaats Senonches in het departement Eure-et-Loir.Camping Village Huttopia Senonches De camping ligt in een mooi bos, rondom een meer. Deze camping is een ideale vakantiebestemming om even helemaal tot rust te komen in de natuur. Ook is deze camping een ideale uitvalsbasis om de vele leuke bezienswaardigheden en steden en dorpen van het departement Eure-et-Loir te ontdekken!

Over camping Village Huttopia Senonches

Deze camping is een middelgrote camping met 62 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten hutten en tenten huren. De staanplaatsen liggen verspreid over een grotendeels vlak, groen, begroeid terrein. Doordat de camping middenin een mooi bos ligt, is er vrijwel altijd sprake van voldoende privacy en schaduwplekken tijdens de warme zonnige zomerdagen. De camping is gelegen aan het meer van Badouleau, wat betekent dat er heerlijk gezwommen kan worden. Ook zijn er gratis bootjes beschikbaar om mee te varen. Er is ook een mooi zwembad op de camping aanwezig waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Verder is er ook een leuke speeltuin voor kinderen en is er ook een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich niet hoeven te vervelen.
Ook zijn er wellnessfaciliteiten en kunt u fietsen huren bij de receptie, waarmee u de veelzijdige omgeving van de camping kunt verkennen!
Camping Village Huttopia Senonches

In de omgeving van camping Village Huttopia Senonches

In de omgeving van deze leuke camping zijn verschillende leuke bezienswaardigheden en steden en dorpen te vinden. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Eure-et-Loir, onder meer de indrukwekkende kathedraal van Chartres bezoeken. Deze kathedraal staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en behoort volgens de kenners tot de mooiste kathedralen van heel Frankrijk. Een bezoekje aan deze mooie kathedraal is uitstekend te combineren met een wandeling door het mooie historische centrum van de plaats Chartres. Ook is een uitstapje naar de mooie plaats Châteaudun meer dan de moeite waard. Er is zoveel te zien en te beleven in het departement Eure-et-Loir en in de regio Centre dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Village Huttopia Senonches

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Eure-et-Loir in de regio Centre!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Eure-et-Loir ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk