Camping Yelloh! Village Parc du Val de Loire

Camping Yelloh! Village Parc du Val de Loire is een leuke familiecamping bij het plaatsje Mesland, in het departement Loir-et-Cher. De camping ligt in een bosrijke omgeving met veel wijngaarden en is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in deze streek.

Over camping Yelloh! Village Parc du Val de Loire

Camping Yelloh! Village Parc du Val de Loire is een grote camping met 300 staanplaatsen. Op het terrein van deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten tenten, chalets en cottages huren. Doordat de camping midden in een groot bos ligt, zijn er altijd voldoende schaduwplekken. Ook is er voldoende privacy. Op de camping is een waar zwemparadijs aanwezig, inclusief glijbanen en watervallen. Hier kunnen jong en oud zich uren vermaken tijdens de warme zomerdagen. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: zo is er een apart kleuterbad. Naast het mooie zwemcomplex is er voor de kinderen een leuke speeltuin waar zij met andere kinderen kunnen spelen. Ook is er een basketbalveld, een midgetgolfbaan, een tennisbaan en een voetbalveld. In de sauna kunt u helemaal tot rust komen. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving kunt verkennen.
Camping Yelloh! Village Parc du Val de Loire

In de omgeving van camping Yelloh! Village Parc du Val de Loire

In de omgeving van camping Yelloh! Village Parc du Val de Loire is veel te zien en te beleven. Zo is uw vakantie in deze streek niet compleet zonder het prachtige kasteel van Chambord gezien te hebben. Dit kasteel staat bekend als een van de mooiste kastelen in heel Frankrijk en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Ook een uitstapje naar het kasteel van Chanonceau is de moeite waard. Tot slot zijn er in de directe omgeving van deze mooie camping verschillende wandelroutes en fietsroutes uitgezet via welke u de omgeving kunt verkennen. Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin!

Boek uw verblijf op camping Yelloh! Village Parc du Val de Loire

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Loir-et-Cher!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Loir-et-Cher ook interessant: