Camping Castel La Forge de Sainte Marie

Camping Castel La Forge de Sainte Marie is een gezellige camping bij het plaatsje Thonnance-les-Moulins in het departement Haute-Marne.Camping Castel La Forge de Sainte Marie Deze camping ligt aan een riviertje en een visvijver en is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in deze streek!

Over camping Castel La Forge de Sainte Marie

Camping Castel La Forge de Sainte Marie is een middelgrote camping met 214 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren, maar ook gites. Op deze camping is een mooi zwembad aanwezig. Dit overdekte zwembad is gebouwd in een driehonderd jaar oude, gerenoveerde smederij. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: er is een apart kleuterbad. Op camping Castel La Forge de Sainte Marie is ook een leuke speeltuin te vinden, waar uw kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Hiernaast is er ook een voetbalveld en ene volleybalveld. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de prachtige omgeving van deze camping kunt verkennen. Bent u op zoek naar een leuke camping in de regio Champagne-Ardenne? Dan is Camping Castel La Forge de Sainte Marie een uitstekende keuze!

In de omgeving van camping Castel La Forge de Sainte Marie

In de omgeving van Camping Castel La Forge de Sainte Marie is veel te zien en te beleven. Zo kunt u onder meer de leuke plaats Langres bezoeken. Langres staat bekend om zijn mooie historische centrum. Ook leuk is een uitstapje naar de mooie plaats Saint-Dizier. Tijdens de mooie zomerdagen kunt u heerlijk genieten bij het Lac de la Liez. Tot slot zijn er in de directe omgeving van deze camping verschillende mooie wandelroutes en fietsroutes te vinden!

Boek uw verblijf op camping Castel La Forge de Sainte-Marie

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Haute-Marne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Haute-Marne ook interessant: